Free Guy — cijeli film ‘s Prijevodom na Hrvatski i Sr pski (2021) Online Sa Prevodom - Gledalica

Drag to rearrange sections
Rich Text Content

Gledaj Free Guy (2021) online filmovi sa prevodom na hrvatski i srpski za gledanje besplatno online filmovi bez registracije i kvaliteti HD.

Gdje mogu besplatno gledati Free Guy cijeli film sa prevodom hrvatski i srpski?
Kliknite ovdje : Free Guy

Gledajte Free Guy Online Filmove s Prijevodom, Titlovima potpuno besplatno! Najnoviji Filmovi Online su naša zadaća!


Free Guy (2021) - Gledaj Online Filmove s Prijevodom
Riječ je o drami koja prati obitelj Harmon, koja iskorištava selidbu iz Bostona u Los Angeles kao priliku da bi počeli iznova i zaboravili na mučnu prošlost. U glavnim su ulogama Dylan McDermott (The Practice) i Connie Britton (Friday Night Lights) kao bračni par Harmon, Taissa Farmiga, kao njihova kći tinejdžerica te Jessica Lange ( Free Guy , Grey Gardens), kojoj je ovo prva stalna televizijska uloga, kao susjeda Harmonovih.


Što je film Free Guy?
Free Guy je američka znanstvenofantastična akcijska komedija iz 2021. godine koju je režirao Shawn Levy po scenariju Matta Liebermana i Zaka Penna te po Liebermanovoj priči. U filmu glumi Ryan Reynolds kao bankovni blagajnik po imenu Guy, koji otkriva da on zapravo nije igrač u video igri otvorenog svijeta i postaje junak priče, pokušavajući spasiti svoje prijatelje od toga da ih kreatori igre zbrišu . . Jodie Comer, Joe Keery, Lil Rel Howery, Utkarsh Ambudkar i Taika Waititi također glume u filmu.

 

Kada je pušten Free Guy?
Film je premijerno prikazan na sekciji Piazza Grande 74. filmskog festivala u Locarnu u Švicarskoj 10. kolovoza 2021. [5] Nakon jednogodišnjeg odgađanja zbog pandemije COVID-19, Free Guy je bio objavljen u kinu u Sjedinjenim Državama 13. kolovoza 2021. u formatima RealD 3D, IMAX i Dolby Cinema od strane studija 20th Century Studios. Film je zaradio 328 milijuna dolara diljem svijeta, čime je postao deveti film s najvećom zaradom 2021. godine i dobio je općenito pozitivne kritike kritičara, koji su pohvalili pametan koncept i povoljno ga usporedili s kombinacijom znanstvenofantastičnih filmova i akcijskih video igara, poput Ready Player One, Trumanov show, Matrix, Grand Theft Auto i Fortnite.


Pročitajte zaplet iz filma Free Guy?       
Guy je lik koji ne igra (NPC) u Free Cityju, videoigri otvorenog svijeta koju je razvila Soonami Games. Nesvjestan da je svijet u kojem živi videoigra, radi kao bankovni blagajnik zajedno sa svojim najboljim prijateljem i zaštitnikom banke Buddyjem. U stvarnom svijetu, Millie Rusk, koja glumi Molotov Girl, pokušava pronaći dokaze da je zakoniti vlasnik izvornog koda koji je ukrao glavni programer Antwan Hovachelik, dok surazvijač Walter "Keys" McKey radi u Soonamiju. U igri Molotov Girl privlači Guyevu pozornost pjevajući njegovu omiljenu pjesmu, a on počinje odstupati od svog programiranja. Uzimajući sunčane naočale od igrača koji pljačka banku, Guy vidi Free City kroz igračev head-up zaslon (HUD) i pokušava sustići Molotov Girl.

Ključevi i suradnik Mouser, vjerujući da je Guy haker prerušen u NPC -a, neuspješno ga pokušavaju zabraniti iz igre. Guy uskoro upoznaje Millie u Stash-u, dobro čuvanom kompleksu koji čuva dokaze o njenom izvornom kodu. Misleći da je Guy igrač početnik, savjetuje mu da se poravna nakon njihovog neuspjelog provala. Brzo napredujući u igri dovršavajući misije dobrim djelima, Guy se izdvaja od ostalih igrača i postaje svjetska senzacija kao "Momak iz plave košulje". Kasnije osujećuje novu pljačku i uzima sunčane naočale drugom igraču, te ih pokušava dati Buddyju, koji nije uvjeren.

Kad dosegne određenu razinu koja Millie treba, Guy joj pomaže pobjeći iz skladišta nakon drugog neuspješnog provala. Millie je zbunjena kada je Guy želi poljubiti jer ta funkcija nije dostupna u igri. Keys otkriva Millie da je Guy doista NPC i da je njegova samosvijest proizašla iz koda umjetne inteligencije koji sadrži Milliene osobne sklonosti koje je Keys uključio u Life Itself, originalnu igru ​​koju je dvojac razvio. To je pak dovelo do toga da je Guy razvio romantični interes za Millie, dok su ga njegove interakcije s drugim NPC-ima dovele do razvoja samosvijesti. Keys pristaje pomoći Millie da dohvati njihov kod prije nego što Free City bude izbrisan sa Soonamijevih poslužitelja kako bi napravio mjesto za Free City 2. Kada Millie kaže Guyu istinu o svojoj situaciji, Guy postaje frustriran svojom stvarnošću i prekida njihovu vezu. Međutim, kroz razgovor s Buddyjem, Guy shvaća da je u njihovoj stvarnosti bilo nešto više i vraća se Millie.

S Buddyjevim vezama sa zaštitarima i igračem koji posjeduje Stash, budući da je njegov obožavatelj, Guy uspješno preuzima dokaze. Kako Guyeva stalna popularnost prijeti lansiranjem Free City 2, Antwan naređuje ponovno pokretanje koje privremeno uklanja Guyeva sjećanja. Millie mu vraća osjećaj tako što ga ljubi, a on se prisjeća lokacije otoka, jedinog dijela samog života i dokaza izvornog koda Millie i Keys. Dok Guy i Molotov Girl putuju na otok, Antwan je Mousera pokušao ubiti, ali njegove pokušaje podriva Keys koji također prenosi događaje. Antwan pali Keys i šalje Dudea, mišićavu, nedovršenu kopiju Guya razvijenu za Free City 2, u igru. U početku preopterećen, Guy stavlja svoje sunčane naočale na Dudea, što mu odvlači pažnju i dopušta Guyu da dođe do otoka, unatoč tome što je Antwan uništio grad razbijajući poslužitelje za igru ​​vatrogasnom sjekirom i opalio Mousera kad ga pokuša zaustaviti. Prije nego što Antwan uništi posljednji poslužitelj, Millie nudi dogovor da odustane od tužbe i preda intelektualno vlasništvo Slobodnog grada njoj i Keysu, u zamjenu za zaradu od igre; Antwan prihvaća i stanovnici igre su spašeni.

Bez ključeva i Mouserove podrške, Free City 2 je katastrofalan neuspjeh pri pokretanju, dok Antwana mediji omalovažavaju i uhićuju zbog krađe i kriminalne štete. Keys, Mouser i Millie objavljuju Free Life koristeći svoj oporavljeni kod, dovodeći u njega Guya, Buddyja, Dudea i ostale NPC -ove iz Free Cityja. U igri Guy otkriva Millie da je njegov kôd zapravo ljubavno pismo koje joj je poslao Keys. Millie napušta igru, a ona i Keys dijele poljubac. U međuvremenu, Guy se ponovno sastaje s Dudeom i Buddyjem i oni počinju živjeti vlastiti život u Free Life -u, a da ne moraju slijediti svoj izvorni kod Free City -a.


Gledajte Free Guy (2021) Movie Online Blu-ray ili Bluray kopiranja kodiraju se izravno s Blu-ray diska na 1080p ili 720p (ovisno o izvoru diska) i koriste kodek x264. Mogu se kopirati s BD25 ili BD50 diskova (ili UHD Blu-ray-a u višim rezolucijama). BDRips dolaze s Blu-ray diska i kodirani su u nižoj razlučivosti od njegovog izvora (tj. 1080p do 720p / 576p / 480p). BRRip je videozapis koji je već kodiran u HD rezoluciji (obično 1080p) i koji se zatim transkodira u SD rezoluciju. Pogledajte Free Guy (2021 ) Film BD / BRRip u DVDRip rezoluciji izgleda bolje, bez obzira na to jer je kodiranje iz izvora više kvalitete. BRRips su samo od HD rezolucije do SD rezolucije, dok BDRips mogu ići od 2160p do 1080p itd. sve dok smanjuju razlučivost izvornog diska. Gledajte film o igračkama 3 (2021 ) Film FullBDRip nije transkodiran i može se pomaknuti prema dolje radi šifriranja, ali BRRip se može spustiti samo na SD rezolucije dok su transkodirane. Rezolucije BD / BRRips-a u DVDRip-u mogu se razlikovati između XviD i x264 kodeka (obično 700 MB i 1,5 GB, kao i veći DVD5 ili DVD9: 4,5 GB ili 8,4 GB), veličine varira ovisno o duljini i kvaliteti inačica, ali što je veća veličina, to više koriste x264 kodek. Preuzmi film Free Guy (2021 ) HDRip
Free Guy (2021 ) Cijeli film HD na engleskom
Pogledajte Free Guy (2021 ) cijeli engleski film na mreži
itd. dokle god padnu u razlučivosti
izvorni disk. Pogledajte film Free Guy (2021 ) FullBDRip film nije transkodiran i može se mijenjati prema dolje.
dolje za kodiranje, ali BRRip se može spustiti samo u SD rezolucijama kakve jesu
transkodirano.


Free Guy Filmovi 2021
Free Guy 2021 Ceo film
Free Guy 2021 Cijeli film
Free Guy premijera 2021
Free Guy u bioskopu 2021
Free Guy u hrvatskoj 2021
Free Guy u srbiji 2021
Free Guy u americi 2021
Free Guy u bioskopima 2021
Free Guy ceo film 2021
Free Guy ceo film online 2021
Free Guy online sa prevodom 2021
Free Guy ceo film online za gledanje 2021
Free Guy ceo film online besplatno 2021
Free Guy 2021 Prevodom

rich_text    
Drag to rearrange sections
Rich Text Content
rich_text    

Page Comments