Gledaj Black Widow (2021) Online Cijeli Film sa Prevodom Hrvatski i Srpski

Drag to rearrange sections
Rich Text Content

Gledaj Black Widow (2021) online filmovi sa prevodom na hrvatski i srpski za gledanje besplatno online filmovi bez registracije i kvaliteti HD.

Gdje mogu besplatno gledati Black Widow cijeli film sa prevodom hrvatski i srpski?
Kliknite ovdje : Black Widow

Gledajte Black Widow Online Filmove s Prijevodom, Titlovima potpuno besplatno! Najnoviji Filmovi Online su naša zadaća!


Black Widow (2021) - Gledaj Online Filmove s Prijevodom
Riječ je o drami koja prati obitelj Harmon, koja iskorištava selidbu iz Bostona u Los Angeles kao priliku da bi počeli iznova i zaboravili na mučnu prošlost. U glavnim su ulogama Dylan McDermott (The Practice) i Connie Britton (Friday Night Lights) kao bračni par Harmon, Taissa Farmiga, kao njihova kći tinejdžerica te Jessica Lange ( Black Widow , Grey Gardens), kojoj je ovo prva stalna televizijska uloga, kao susjeda Harmonovih.


Što je film Black Widow?
Crna udovica (engl. Black Widow) američki je film o superjunacima iz 2021. temeljen na Marvel Comicsu s istoimenim likom. Producirao ga je Marvel Studios, a distribuirao Walt Disney Studios Motion Pictures, to je 24. film u Marvelovom filmskom svemiru (MCU). Film je režirala Cate Shortland prema scenariju Eric Pearson, a u njemu Scarlett Johansson glumi Natasha Romanoff / Black Widow uz Florence Pugh, David Harbour, O-T Fagbenle, Olgu Kurylenko, Williama Hurta, Raya Winstona i Rachel Weisz. Smješten nakon događaja Captain America: Civil War (2016.), film vidi Romanoff u bijegu i prisiljen suočiti se s prošlošću.

 

Kada je pušten Black Widow?
Black Widow premijerno je prikazan na svjetskim emisijama 29. lipnja 2021., a u Sjedinjenim Državama objavljen je 9. srpnja.

 


Pročitajte zaplet iz filma Black Widow?       
Godine 1995. super vojnik Aleksej Šostakov i Crna udovica Melina Vostokoff rade kao ruski tajni agenti, predstavljajući se kao obitelj u Ohiju s Natašom Romanoff i Jelenom Belovom kao svojim kćerima. Kradu S.H.I.E.L.D. Intel i pobjeći na Kubu gdje njihov šef, general Dreykov, odvodi Romanoffa i Belovu u Crvenu sobu na obuku. Godine prolaze, tijekom kojih je Šostakov zatvoren u Rusiji, dok Romanoff prelazi u S.H.I.E.L.D. nakon što je bombardirao Dreykov ured u Budimpešti i očito ubio njega i njegovu mladu kćer Antoniju.

2016. Romanoff je bjegunac zbog kršenja Sokovijskog sporazuma. [B] Bježi iz SAD -a Državni tajnik Thaddeus Ross i bježi u sigurnu kuću u Norveškoj koju je nabavio Rick Mason. U međuvremenu, Belova ubija odmetnutu bivšu Crnu udovicu, ali dolazi u dodir sa sintetičkim plinom koji neutralizira kemijski agens za kontrolu uma Crvene sobe. Belova šalje bočice s protuotrovima Romanoffu u nadi da će ona i Osvetnici osloboditi ostale udovice te se skriva. Kad Romanoff nesvjesno vozi s bočicama u svom automobilu, agent Crvene sobe Taskmaster ju napada. Romanoff bježi od Taskmastera i shvaća da su bočice došle iz Budimpešte. Tamo pronalazi Belovu koja otkriva da je Dreykov živ i da je Crvena soba još uvijek aktivna. Crne udovice i Taskmaster napadaju ih, ali Romanoff i Belova izbjegavaju ih i susreću se s Masonom koji im opskrbljuje helikopter.

Romanoff i Belova izvlače Shostakova iz zatvora kako bi saznali Dreykovljevu lokaciju, a on ih upućuje do Vostokoffa koji živi na farmi izvan Sankt Peterburga. Tamo usavršava kemijski proces kontrole uma koji se koristi na Udovicama. Vostokoff upozorava Dreykova i njegove agente da ih odvedu, ali Romanoff uvjerava Vostokoffa da im pomogne i par koristi tehnologiju maski za lice da promijeni mjesta. U Crvenoj sobi, zračnom objektu, Vostokoff oslobađa Šostakova i Belovu od njihovih veza. Dreykov progleda kroz Romanoffovu masku i otkriva da je Taskmaster Antonia, koja je pretrpjela dovoljno ozbiljna oštećenja da mu je Dreykov morao staviti tehnologiju u glavu. To ju je učinilo savršenim vojnikom, sposobnim oponašati postupke svakoga koga vidi. Romanoff ne može napasti Dreykova zbog feromonske brave koja je instalirana u svakoj Udovici, ali negira to razbijanjem vlastitog nosa i presijecanjem živca u nosnom prolazu. Šostakov se bori s Taskmasterom, dok Vostokoff vadi jedan od pogonskih motora. Zatim zaključavaju Taskmastera u ćeliju.

Dreykov bježi dok druge Crne udovice napadaju Romanoffa, ali Belova ih izlaže protuotrovu. Romanoff kopira lokacije drugih udovica diljem svijeta s Dreykovog računala dok objekt počinje eksplodirati i padati. Ona uzima dvije preživjele bočice s protuotrovom i oslobađa Taskmastera iz zaključane ćelije. Vostokoff i Shostakov bježe zrakoplovom dok Belova vadi Dreykov zrakoplov i ubija ga. U slobodnom padu, Romanoff daje Belovoj padobran prije nego što se bori s Taskmasterom. Nakon slijetanja, Romanoff koristi jednu bočicu s protuotrovom na Taskmasteru, a drugu daje Belovoj zajedno s lokacijama drugih, još uvijek kontroliranih udova, udovica kako bi ih mogla pronaći i osloboditi. Belova, Vostokoff i Shostakov se opraštaju od Romanoffa i odlaze s Antonijom i oslobođenim udovicama. Dva tjedna kasnije, Mason isporučuje Romanoffu Quinjet koji će koristiti za oslobađanje zatvorenih Osvetnika.

 

Gledajte Black Widow (2021) Movie Online Blu-ray ili Bluray kopiranja kodiraju se izravno s Blu-ray diska na 1080p ili 720p (ovisno o izvoru diska) i koriste kodek x264. Mogu se kopirati s BD25 ili BD50 diskova (ili UHD Blu-ray-a u višim rezolucijama). BDRips dolaze s Blu-ray diska i kodirani su u nižoj razlučivosti od njegovog izvora (tj. 1080p do 720p / 576p / 480p). BRRip je videozapis koji je već kodiran u HD rezoluciji (obično 1080p) i koji se zatim transkodira u SD rezoluciju. Pogledajte Black Widow (2021 ) Film BD / BRRip u DVDRip rezoluciji izgleda bolje, bez obzira na to jer je kodiranje iz izvora više kvalitete. BRRips su samo od HD rezolucije do SD rezolucije, dok BDRips mogu ići od 2160p do 1080p itd. sve dok smanjuju razlučivost izvornog diska. Gledajte film o igračkama 3 (2021 ) Film FullBDRip nije transkodiran i može se pomaknuti prema dolje radi šifriranja, ali BRRip se može spustiti samo na SD rezolucije dok su transkodirane. Rezolucije BD / BRRips-a u DVDRip-u mogu se razlikovati između XviD i x264 kodeka (obično 700 MB i 1,5 GB, kao i veći DVD5 ili DVD9: 4,5 GB ili 8,4 GB), veličine varira ovisno o duljini i kvaliteti inačica, ali što je veća veličina, to više koriste x264 kodek. Preuzmi film Black Widow (2021 ) HDRip
Black Widow (2021 ) Cijeli film HD na engleskom
Pogledajte Black Widow (2021 ) cijeli engleski film na mreži
itd. dokle god padnu u razlučivosti
izvorni disk. Pogledajte film Black Widow (2021 ) FullBDRip film nije transkodiran i može se mijenjati prema dolje.
dolje za kodiranje, ali BRRip se može spustiti samo u SD rezolucijama kakve jesu
transkodirano.


Black Widow Filmovi 2021
Black Widow 2021 Ceo film
Black Widow 2021 Cijeli film
Black Widow premijera 2021
Black Widow u bioskopu 2021
Black Widow u hrvatskoj 2021
Black Widow u srbiji 2021
Black Widow u americi 2021
Black Widow u bioskopima 2021
Black Widow ceo film 2021
Black Widow ceo film online 2021
Black Widow online sa prevodom 2021
Black Widow ceo film online za gledanje 2021
Black Widow ceo film online besplatno 2021
Black Widow 2021 Prevodom

rich_text    
Drag to rearrange sections
Rich Text Content
rich_text    

Page Comments