Gledaj Bond 25 filmovi (2021) Online sa prevodom hrvatski

Drag to rearrange sections
Rich Text Content

Gledaj Bond 25 (2021) online filmovi sa prevodom na hrvatski i srpski za gledanje besplatno online filmovi bez registracije i kvaliteti HD.

Gdje mogu besplatno gledati Bond 25 cijeli film sa prevodom hrvatski i srpski?
Kliknite ovdje : Bond 25

Gledajte Bond 25 Online Filmove s Prijevodom, Titlovima potpuno besplatno! Najnoviji Filmovi Online su naša zadaća!


Bond 25 (2021) - Gledaj Online Filmove s Prijevodom
Riječ je o drami koja prati obitelj Harmon, koja iskorištava selidbu iz Bostona u Los Angeles kao priliku da bi počeli iznova i zaboravili na mučnu prošlost. U glavnim su ulogama Dylan McDermott (The Practice) i Connie Britton (Friday Night Lights) kao bračni par Harmon, Taissa Farmiga, kao njihova kći tinejdžerica te Jessica Lange ( Bond 25 , Grey Gardens), kojoj je ovo prva stalna televizijska uloga, kao susjeda Harmonovih.


Što je film Bond 25?
No Time to Die akcijski je film 2021. i 25. u seriji o Jamesu Bondu u produkciji Eon Productions. U njegovom petom i posljednjem izlasku glumi Daniel Craig kao izmišljeni britanski agent MI6 James Bond. Režira ga Cary Joji Fukunaga po scenariju Neala Purvisa, Roberta Wadea, Fukunage i Phoebe Waller-Bridge. Léa Seydoux, Ben Whishaw, Naomie Harris, Jeffrey Wright, Christoph Waltz, Rory Kinnear i Ralph Fiennes ponavljaju svoje uloge iz prethodnih filmova, a glume i Rami Malek, Lashana Lynch, Billy Magnussen, Ana de Armas, David Dencik i Dali Benssalah. U ovom filmu Bonda, koji je napustio aktivnu službu u MI6, CIA je regrutirala da pronađe otetog znanstvenika, što dovodi do obračuna sa moćnim protivnikom.

 

Kada je pušten Bond 25?
No Time to Die ima svjetsku premijeru u Royal Albert Hallu u Londonu 28. rujna 2021. godine, a u kina dolazi 30. rujna 2021. u Velikoj Britaniji i 8. listopada 2021. u Sjedinjenim Državama, nakon što je odgođen zbog Boyleova odlaska i kasnije pandemijom COVID-19. Film je općenito dobio pozitivne kritike, a mnogi su ga naveli kao prikladan zaključak za vrijeme Craigove Bondove zarade, a u svijetu je zaradio 341 milijun dolara, što ga čini osmim filmom s najvećom zaradom 2021.

 

Pročitajte zaplet iz filma Bond 25?       
Mlada Madeleine Swann svjedoči ubojstvu svoje majke od strane Lyutsifer Safin u neuspješnom pokušaju da ubije svog oca Mr. Bijela. Madeleine puca u Safin dok je traži, ali on preživljava. Madeleine bježi na obližnje zaleđeno jezero i pada kroz led, ali Safin je spašava.

Nakon zarobljavanja Ernsta Stavra Blofelda, Madeleine je u Materi s Jamesom Bondom. Prividni ubojice zasjedu Bonda kad posjeti grobnicu Vesper Lynd. Iako Bond i Madeleine nadjačavaju ubojice, Bond vjeruje da ga je Madeleine izdala, unatoč njezinim molbama, i napušta je.

Pet godina kasnije, znanstvenik MI6 Valdo Obruchev otet je iz laboratorija MI6. Uz M -ovo odobrenje, Obruchev je razvio Project Heracles, biološko oružje koje sadrži nanobote koji se dodiruju kao virus i kodirani su u DNK pojedinca, čineći ga smrtonosnim za metu, ali bezopasnim za druge. Bond se povukao na Jamajku, gdje ga kontaktiraju agent CIA -e Felix Leiter i njegov kolega Logan Ash. Leiter traži Bondovu pomoć u pronalaženju Obručeva, ali on to odbija. Te večeri Bond nailazi na Nomi, agenta MI6 i njegovog nasljednika 007. Govori mu o projektu Herakle, upozoravajući ga da se ne miješa. Bond odlučuje pomoći Leiteru.

Bond odlazi na Kubu i upoznaje Palomu, agenta CIA -e koji radi s Leiterom. Ubacuju se na sastanak Spectre za Blofeldov rođendan kako bi dohvatili Obručeva. Još uvijek zatvoren u Belmarshu, Blofeld koristi bestjelesno "bioničko oko" da vodi sastanak i naredi svojim članovima da ubiju Bonda "nanobot maglom", ali umjesto toga ubija sve članove Spectrea, jer je Obruchev reprogramirao nanobote da ih inficira na Safinovo naređenje. Bond zarobljava Obrucheva i sastaje se s Leiterom i Ashom, ali Ash, dvostruki agent koji radi za Safina, ubija Leitera i bježi s Obruchevom.

Moneypenny i Q dogovaraju sastanak između Bonda i Blofelda u zatvoru kako bi pokušali pronaći Obrucheva. Safin posjećuje i prisiljava Madeleine da se inficira dozom nanobota da ubije Blofelda, budući da je u kontaktu s njim od njegovog zatvora. Kad Bond naiđe na Madeleine u Blofeldovoj zatvorskoj ćeliji, dodirne je i nesvjesno se inficira prije nego što ode. Blofeld priznaje Bondu da je postavio zasjedu na Vesperinom grobu kako bi se pojavio kao da ga je Madeleine izdala. Bond reagira napadajući Blofelda, nenamjerno uzrokujući da ga nanoboti zaraze i ubiju.

Bond prati Madeleine do njenog doma iz djetinjstva u Norveškoj i saznaje da ima petogodišnju kćer Mathilde za koju tvrdi da nije njegova. Madeleine mu kaže da mu je otac, kad je Safin bio dječak, ubio po Blofeldovoj naredbi. Safin se od tada tražio osvetu. Nakon što je ubio Blofelda i uništio Spectre, Safin nastavlja divljanje s Ashom i njihovom pratnjom u potrazi za Bondom, Madeleine i Mathilde. Iako Bond ubija Asha i njegove razbojnike, Safin zarobljava Madeleine i Mathilde.

Q omogućuje Bondu i Nomi da se infiltriraju u Safinovo sjedište u bazi Drugog svjetskog rata na otoku između Japana i Rusije. Unutra otkrivaju da je baza pretvorena u tvornicu nanobota, gdje Obruchev masovno proizvodi tehnologiju tako da je Safin može upotrijebiti za ubijanje milijuna ljudi. Bond ubija mnoge Safinove ljude, dok Nomi ubija Obručeva gurnuvši ga u kadu za nanobote. Madeleine bježi iz zatočeništva dok Safin pušta Mathilde. Bond je Nomi odveo Madeleine i Mathilde s otoka. On ostaje da otvori vrata silosa otpornih na eksploziju dok poziva raketni napad HMS Dragon da uništi tvornicu.

Bond ubija Safinove preostale ljude prije nego što ga Safin lično zasjedi. Safin puca u Bonda i oboje ih inficira bočicom koja sadrži nanobote programirane da ubiju Madeleine i njezinu kćer. Unatoč ozljedama, Bond ubija Safina i otvara vrata silosa. Svjestan da se nanoboti ne mogu onemogućiti, Bond prihvaća njegovu predstojeću smrt. Govoreći radio s Madeleine, Bond joj kaže da je voli. Dok se opraštaju, Madeleine potvrđuje da mu je Mathilde kći; Bond odgovara koje je već znao. Rakete su pogodile otok, uništile tvornicu nanobota i ubile Bonda.

U MI6, M, Moneypenny, Nomi, Q i Tanner piju u Bondovo sjećanje. Dok Madeleine vodi Mathilde do Matere, priča joj o svom ocu, Jamesu Bondu.

 

Gledajte Bond 25 (2021) Movie Online Blu-ray ili Bluray kopiranja kodiraju se izravno s Blu-ray diska na 1080p ili 720p (ovisno o izvoru diska) i koriste kodek x264. Mogu se kopirati s BD25 ili BD50 diskova (ili UHD Blu-ray-a u višim rezolucijama). BDRips dolaze s Blu-ray diska i kodirani su u nižoj razlučivosti od njegovog izvora (tj. 1080p do 720p / 576p / 480p). BRRip je videozapis koji je već kodiran u HD rezoluciji (obično 1080p) i koji se zatim transkodira u SD rezoluciju. Pogledajte Bond 25 (2021 ) Film BD / BRRip u DVDRip rezoluciji izgleda bolje, bez obzira na to jer je kodiranje iz izvora više kvalitete. BRRips su samo od HD rezolucije do SD rezolucije, dok BDRips mogu ići od 2160p do 1080p itd. sve dok smanjuju razlučivost izvornog diska. Gledajte film o igračkama 3 (2021 ) Film FullBDRip nije transkodiran i može se pomaknuti prema dolje radi šifriranja, ali BRRip se može spustiti samo na SD rezolucije dok su transkodirane. Rezolucije BD / BRRips-a u DVDRip-u mogu se razlikovati između XviD i x264 kodeka (obično 700 MB i 1,5 GB, kao i veći DVD5 ili DVD9: 4,5 GB ili 8,4 GB), veličine varira ovisno o duljini i kvaliteti inačica, ali što je veća veličina, to više koriste x264 kodek. Preuzmi film Bond 25 (2021 ) HDRip
Bond 25 (2021 ) Cijeli film HD na engleskom
Pogledajte Bond 25 (2021 ) cijeli engleski film na mreži
itd. dokle god padnu u razlučivosti
izvorni disk. Pogledajte film Bond 25 (2021 ) FullBDRip film nije transkodiran i može se mijenjati prema dolje.
dolje za kodiranje, ali BRRip se može spustiti samo u SD rezolucijama kakve jesu
transkodirano.


Bond 25 Filmovi 2021
Bond 25 2021 Ceo film
Bond 25 2021 Cijeli film
Bond 25 premijera 2021
Bond 25 u bioskopu 2021
Bond 25 u hrvatskoj 2021
Bond 25 u srbiji 2021
Bond 25 u americi 2021
Bond 25 u bioskopima 2021
Bond 25 ceo film 2021
Bond 25 ceo film online 2021
Bond 25 online sa prevodom 2021
Bond 25 ceo film online za gledanje 2021
Bond 25 ceo film online besplatno 2021
Bond 25 2021 Prevodom

rich_text    
Drag to rearrange sections
Rich Text Content
rich_text    

Page Comments