Gledaj Halloween Kills (2021) Online Cijeli Film sa Prevodom Hrvatski i Srpski

Drag to rearrange sections
Rich Text Content

Gledaj Halloween Kills (2021) online filmovi sa prevodom na hrvatski i srpski za gledanje besplatno online filmovi bez registracije i kvaliteti HD.

Gdje mogu besplatno gledati Halloween Kills cijeli film sa prevodom hrvatski i srpski?
Kliknite ovdje : Halloween Kills

Gledajte Halloween Kills Online Filmove s Prijevodom, Titlovima potpuno besplatno! Najnoviji Filmovi Online su naša zadaća!


Halloween Kills (2021) - Gledaj Online Filmove s Prijevodom
Riječ je o drami koja prati obitelj Harmon, koja iskorištava selidbu iz Bostona u Los Angeles kao priliku da bi počeli iznova i zaboravili na mučnu prošlost. U glavnim su ulogama Dylan McDermott (The Practice) i Connie Britton (Friday Night Lights) kao bračni par Harmon, Taissa Farmiga, kao njihova kći tinejdžerica te Jessica Lange ( Halloween Kills , Grey Gardens), kojoj je ovo prva stalna televizijska uloga, kao susjeda Harmonovih.


Što je film Halloween Kills?
Halloween Kills je američki slasher film iz 2021. godine koji je režirao David Gordon Green, a napisali su ga Green, Danny McBride i Scott Teems. Film je nastavak Noći vještica 2018. i dvanaesti dio franšize za Noć vještica. U filmu glume Jamie Lee Curtis i James Jude Courtney, koji ponavljaju svoje uloge Laurie Strode i Michaela Myersa. Judy Greer, Andi Matichak i Will Patton također su ponovili svoje uloge iz prethodnog filma, a glumačkoj postavi pridružili su se Anthony Michael Hall i Thomas Mann. U filmu, koji počinje upravo tamo gdje je prethodni film završio, vidi se kako Strode i njezina obitelj nastavljaju braniti Myers, ovaj put, uz pomoć zajednice Haddonfield.

 

Kada je pušten Halloween Kills?
Izravni nastavak, Halloween Ends, trebao bi biti objavljen 14. listopada 2022. godine.

 

Pročitajte zaplet iz filma Halloween Kills?       
Smješten neposredno nakon događaja iz prethodnog filma, Cameron Elam pronalazi ranjenog zamjenika Franka Hawkinsa dok se vraća kući s zabave za Noć vještica. Hawkins žali što je uskratio pogubljenje serijskog ubojice Michaela Myersa i odlučuje ga ubiti onu noć. U uspomeni na 1978. (neposredno nakon završetka originala), Hawkins slučajno puca i ubija svog partnera u potjeri za Michaelom prije nego što spriječi Michaelovog psihijatra Dr. Sam Loomis ga je pogubio ispred Michaelove kuće djetinjstva.

Tijekom današnjeg dana, 31. listopada 2018., Tommy Doyle slavi 40. godišnjicu Michaelova zatvora s dugogodišnjim prijateljima Marion Chambers, Lindsey Wallace i Cameronovim ocem, Lonnie Elam. U međuvremenu, nakon njihovog sukoba s Michaelom, Laurie Strode, njezina kći Karen i njezina unuka Allyson užasnu se kada skupina vatrogasaca stigne u goruću kuću Strode, slučajno oslobodivši Michaela iz podruma. Koristeći njihov alat, Michael je sam ubio vatrogasce prije nego što se vratio natrag u Haddonfield.

Karen i Allyson podnose Laurie na hitnu operaciju dok Michael ubija stariji par u njihovom domu. Uzbuna u hitnim slučajevima obavještava Tommyja, Marion, Lindsey i Lonnie o Michaelovu bijegu prije nego što zaštitnica bara Vanessa navodno naiđe na Michaela na stražnjem sjedalu njezina automobila. Tommy i ostali sukobljavaju se s Michaelom dok se automobil odveze i sudari; vozač odlazi neopažen od strane gomile. Na putu po Cameron, Tommy formira gomilu punu osvetoljubivih građana Haddonfielda koja će uloviti Michaela prije nego što može nauditi bilo kome drugome.

Karen i Allyson obaviještene su o Michaelovu bijegu, informacijama koje Karen odluči uskratiti Laurie kako bi se mogla oporaviti. Nakon pomirenja, Cameron poziva Allyson da mu se pridruži s ocem u potrazi za Michaelom dok se Laurie i Hawkins probude i prisjete se svoje bivše veze - implicira se da je Hawkins bio Karenin biološki otac. Na drugom mjestu, Michael, napada Marion, Lindsey, Vanessu i njezinog supruga Marcusa upozoravajući građane Haddonfielda da ostanu unutra; svi osim Lindsey su ubijeni jer Tommy, Lonnie, Cameron i Allyson tada pronađu Lindsey živu.

Dok Tommy odvodi Lindsey u bolnicu, Lonnie, Cameron i Allyson mapiraju Michaelove žrtve i zaključuju da je krenuo u svoj dom iz djetinjstva. U međuvremenu, Tommy se ponovno okuplja s bivšim šerifom iz Haddonfielda Leighom Brackettom, čija je kći Annie ubijena u napadu 1978. godine. Tommy organizira gomilu stotina građana Haddonfielda, obavještavajući Laurie o Michaelovu preživljavanju. U međuvremenu, Michael ubija sadašnje vlasnike kuće iz svog djetinjstva dok se Laurie sprema ubiti Michaela. Vjeruje se da je Michael, pobjegao je iz bolničke bolnice i vozača Vanessinog automobila Lancea Tovolija po bolnici progoni Tommyjeva mafija.

Iako Karen pokušava pomoći, Lance je prisiljen skočiti kroz prozor bolnice u smrt, na Karenino zaprepaštenje. Laurie zadobiva ozljedu rane i, prikovana za krevet, potiče Karen da pomogne Tommyju u lovu na Michaela. U Michaelovom domu iz djetinjstva, Lonnie odlazi sama, ali Allyson i Cameron slijede i pronalaze Lonnieno tijelo na tavanu dok Michael zatim ubija Cameron gore; Michael je Allysona bacio niz stepenice i slomio joj nogu prije nego što je stigla Karen ubo Michaela vilama. Skida mu masku i ruga mu se, dopuštajući Allyson da pobjegne.

Karen vodi Michaela do Tommyjeve mafije na obližnjoj uličici; Majku je potom obuzela rulja, očito ubijena kad mu je Karen zabila nož u leđa. Dok se rulja razilazi, Michael prereže Brackettovo grlo i ubija rulju jedan po jedan, završava s Tommyjem, ubijajući ga vlastitom bejzbolskom palicom. Vraćajući se u Michaelovu kuću iz djetinjstva, Karen zuri u prozor na katu, zamišljajući priču koju je ranije čula o Michaelu koji beskrajno zuri kroz isti prozor. Michael se pojavljuje iza nje i ona je očito izbodena do smrti. Michael zuri kroz prozor, a Laurie kroz prozor bolnice.

 

Gledajte Halloween Kills (2021) Movie Online Blu-ray ili Bluray kopiranja kodiraju se izravno s Blu-ray diska na 1080p ili 720p (ovisno o izvoru diska) i koriste kodek x264. Mogu se kopirati s BD25 ili BD50 diskova (ili UHD Blu-ray-a u višim rezolucijama). BDRips dolaze s Blu-ray diska i kodirani su u nižoj razlučivosti od njegovog izvora (tj. 1080p do 720p / 576p / 480p). BRRip je videozapis koji je već kodiran u HD rezoluciji (obično 1080p) i koji se zatim transkodira u SD rezoluciju. Pogledajte Halloween Kills (2021 ) Film BD / BRRip u DVDRip rezoluciji izgleda bolje, bez obzira na to jer je kodiranje iz izvora više kvalitete. BRRips su samo od HD rezolucije do SD rezolucije, dok BDRips mogu ići od 2160p do 1080p itd. sve dok smanjuju razlučivost izvornog diska. Gledajte film o igračkama 3 (2021 ) Film FullBDRip nije transkodiran i može se pomaknuti prema dolje radi šifriranja, ali BRRip se može spustiti samo na SD rezolucije dok su transkodirane. Rezolucije BD / BRRips-a u DVDRip-u mogu se razlikovati između XviD i x264 kodeka (obično 700 MB i 1,5 GB, kao i veći DVD5 ili DVD9: 4,5 GB ili 8,4 GB), veličine varira ovisno o duljini i kvaliteti inačica, ali što je veća veličina, to više koriste x264 kodek. Preuzmi film Halloween Kills (2021 ) HDRip
Halloween Kills (2021 ) Cijeli film HD na engleskom
Pogledajte Halloween Kills (2021 ) cijeli engleski film na mreži
itd. dokle god padnu u razlučivosti
izvorni disk. Pogledajte film Halloween Kills (2021 ) FullBDRip film nije transkodiran i može se mijenjati prema dolje.
dolje za kodiranje, ali BRRip se može spustiti samo u SD rezolucijama kakve jesu
transkodirano.


Halloween Kills Filmovi 2021
Halloween Kills 2021 Ceo film
Halloween Kills 2021 Cijeli film
Halloween Kills premijera 2021
Halloween Kills u bioskopu 2021
Halloween Kills u hrvatskoj 2021
Halloween Kills u srbiji 2021
Halloween Kills u americi 2021
Halloween Kills u bioskopima 2021
Halloween Kills ceo film 2021
Halloween Kills ceo film online 2021
Halloween Kills online sa prevodom 2021
Halloween Kills ceo film online za gledanje 2021
Halloween Kills ceo film online besplatno 2021
Halloween Kills 2021 Prevodom

rich_text    
Drag to rearrange sections
Rich Text Content
rich_text    

Page Comments